Karamollaoğlu utanmadı, Mahzuni Şerif'i andı!

Düzen siyasetin bugünlerde en çok konuşulan ismi olan ve “demokrasi savaşçısı, AKP muhalifi” olarak parlatılmaya çalışılan Temel Karamollaoğlu, bir skandala daha imza attı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aşık Mahzuni Şerif’i anan Karamollaoğlu, Sivas Katliamı döneminde Sivas Belediye Başkanlığı yapıyordu. Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Sivas Katliamına “katliam” diyememişti: “Sivas katliamı demekten imtina ediyorum, çünkü hakikaten... View Article

Karamollaoğlu utanmadı, Mahzuni Şerif'i andı!

Düzen siyasetin bugünlerde en çok konuşulan ismi olan ve “demokrasi savaşçısı, AKP muhalifi” olarak parlatılmaya çalışılan Temel Karamollaoğlu, bir skandala daha imza attı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aşık Mahzuni Şerif’i anan Karamollaoğlu, Sivas Katliamı döneminde Sivas Belediye Başkanlığı yapıyordu.

Karamollaoğlu, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda Sivas Katliamına “katliam” diyememişti: “Sivas katliamı demekten imtina ediyorum, çünkü hakikaten katliam başka bir şey. Evet, 33 kişi can verdi, bunu kabul ediyorum. Birisi gidip doğrudan insanları katlettiği zaman katliam olur. Orada bir kişinin gidip birisini doğrudan doğruya katlettiği vaki değil.”