Kadın cinayetlerinde bugün: Eşi tarafından boğularak katledildi

Üsküdar’da Güneş Karaçuban isimli genç kadın eşi tarafından boğularak katledildi.

Kadın cinayetlerinde bugün: Eşi tarafından boğularak katledildi

Kadınların gündeminde bugün yine kadın cinayetleri en baş köşede yerini alıyor. Bugün bir kadının daha yaşamına eşi tarafından son verildi. Üsküdar’da Güneş Karaçuban isimli genç kadın eşi tarafından boğularak katledildi.

Eşi tarafından boğularak öldürüldü

Üsküdar’da dün sabah saatlerinde Güneş Karaçuban(32) isimli bir kadının Sabri Barça (52) tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi. Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Pak Sokak’ta meydana gelen olayda iddiaya göre Sabri Barça, sabah saatlerinde ablasını arayarak Güneş Karaçuban’ı öldürdüğünü söyledi. 2 çocuklarıyla birlikte bir binanın bodrum katında yaşayan Barça çiftinin evine gelen yakınları Güneş Karaçuban’ın cansız bedeniyle karşılaşırken  polisin olay yeri incelemesiyle birlikte Karaçuban’ın cansız bedeni Adli Tıp kurumuna gönderildi.

İmam Nikahlı kocası olay yerinden kaçtı

Güneş Karaçuban’ı boğarak öldürdüğü iddia edilen Sabri Barça eşini katlettikten sonra olay yerinden kaçtı. Kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanan Sabri Barça gözaltına alındı. 10 yıldır birlikte yaşayan çiftin 8 ve 9 yaşlarındaki iki erkek çocuğunun babaları tarafından katledilen annelerinin cansız bedeninin baş ucunda  beklerken bulundukları belirtildi.