İslamcılar tatmin olamadı: Çok az vuruş yapıldı, içimizi serinletmedi

İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Suriye'ye yönelik emperyalist saldırının dozajından memnun olmadı, "Atılan füzeler içimizi serinletmedi" dedi.

İslamcılar tatmin olamadı: Çok az vuruş yapıldı, içimizi serinletmedi

Suriye’deki meşru yönetime karşı savaşan cihatçı çetelere desteğiyle bilinen ‘İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı’ (İHH) isimli kuruluş, Suriye’ye yönelik emperyalist saldırıya desteğini ilan ederken, düzeyini yeterli bulmadığını “İçimizi serinletmedi” ifadeleriyle belirtti.

İHH Afyonkarahisar İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Mazlum Coğrafyalar ve Ümmetin Yetimleri’ programında konuşan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Doğu Guta’da cihatçılar tarafından pişirilen ABD merkezli emperyalist devletlerce de saldırı bahanesi olarak kullanılan ‘kimyasal’ yalanını tekrarlarken, “Ne yazık ki Rusya buna sessiz kaldı. İran buna sessiz kaldı. Esad bunu gerçekleştirdi ve sonuçta da bütün dünyanın gözü önünde bütün savaş gemileri Doğu Akdeniz’e geldi.” dedi.

“Bunun yanında tabi atılan bu füzeler içimizi serinletmedi.” diyen Yıldırım, “Çok az vuruş yapıldı ve o tesislerin yok edilmediğini düşünüyoruz. Tesislere bir zarar verilmediğini düşünüyoruz. Bir danışıklı dövüş gibi bir atış yapıldığını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yine kimyasal silahın kullanılma tehlikesi ve riski olduğunu biliyoruz. Şu ana kadar kimyasal silah 28 kere kullanıldı. Buna yönelikte dünya sessiz.” ifadelerini kullandı.