İşçileri taşıyan araç refüje çarptı: 3 ölü 4 yaralı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde tarım işçilerini taşıyan bir aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

İşçileri taşıyan araç refüje çarptı: 3 ölü 4 yaralı

Alınan bilgilere göre, kaza dün akşam saatlerine doğru Tatvan – Ahlat karayolu üzerinde bulunan Tatvan 10. Komando Tugayı’na bağlı Sorgun Kışlası önünde meydana geldi.

Ahlat istikametinden Tatvan istikametine doğru gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen kamyonet seyir halinde olduğu sırada sürücüsünün belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ana yolda bulunan orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

Tarım işçilerini taşıyan araç çarpmanın etkisi ile kullanılamaz hale gelirken, araç içerisinde bulunan bazı kişiler araçta çıkıştı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralılar araçtan çıkarıldı.

Katliam gibi kazada isimleri belirlenemeyen yolculardan 3’ü olay yerinde hayatını kaybetti, yolculardan D.B, T.S., B.A. ve G.B ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.