İşçileri alaya alan Seda Sayan'ın çirkinliği sürüyor

'Sperm bankası' üzerine yaptığı iğrenç esprisine inşaat işçilerini alet eden Seda Sayan yeni bir skandala daha imza attı.

İşçileri alaya alan Seda Sayan'ın çirkinliği sürüyor

Show TV’de ismini taşıyan programına konuk ettiği eski manken Ece Gürsel’e ”Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya” önerisinde bulunan AKP’li Seda Sayan, büyük tepki çekmişti.

Sayan’a gelen tepkilerin bir adresi de, Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki dev konut şantiyesinde başlattıkları grevlerini bugün zaferle sonuçlandıran inşaat işçileri olmuştu. İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçiler, Sayan’ın inşaat işçilerini küçümseyen açıklamasını kınadıklarını belirtmiş ve özür dileme çağrısı yapmıştı.

http://gazetemanifesto.com/2018/03/06/video-insaat-iscilerinden-seda-sayana-tepki/

Ancak Sayan, tepkilere karşılık olarak daha önce yaptığı açıklamada “yanlış anlaşıldığını” öne sürse de, bugünkü paylaşımıyla gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi.

Sayan bugün de Instagram hesabından, programında yorumcu olarak bulunan Mehmet Yüzüak’tan alıntı yaparak, inşaat işçilerinin yer aldığı bir fotoğrafla birlikte ”Yahu kadın sizi onore etti onore.. ‘Aslanlar gibi’ dedi. ‘Babayiğitler var’ dedi. Siz @sedasayan a teşekkür edin….” yazılı notu paylaştı.

http://gazetemanifesto.com/2018/03/06/video-seda-sayandan-insaat-iscilerine-buyuk-kustahlik/