İçişleri Bakanı Soylu: 'Artık sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırmalısınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Ekim'de Batman-Gercüş'te hayatını kaybeden 8 askerin saldırıya uğradığı bölgede incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu: 'Artık sonunuz geldi hayvanlar' diye haykırmalısınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Ekim’de Batman-Gercüş’te hayatını kaybeden 8 askerin saldırıya uğradığı bölgede incelemelerde bulundu.

Batman İl Jandarma Komutanlığı’na ziyaret eden Soylu burada yaptığı konuşmasında “Terör örgütünün kadınları ayrı adamları ayrı rezillikler yapıyor. Hepinizin dağların en tepelerine çıkıp ‘artık  sonunuz geldi hayvanlar’ diye haykırmanızı istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“Devletimizle, siyasetimizle, yöneticilerimizle terör  örgütünün kökünü kazımaya, bitirmeye yönelik ciddi bir gayret söz konusu.” ifadelerinde bulunan Soylu “Terör örgütünü ilk kez böyle yakaladık. Bir taraftan  finansal kaynaklarını kestik, bir taraftan belediyelerden hem insan kaynağı temin  ediyordu, hem para hem de lojistik temin ediyordu, onu kestik.” dedi.

‘Artık sonunuz geldi hayvalar diye haykırmanızı istiyoruz’

Soylu, konuşmasını  şöyle sürdürdü:

“Terör örgütünün kadınları ayrı adamları ayrı rezillikler yapıyor.  Ahlaksızlar. Bu bölgemizdeki insanların huzurunu, birliğini ve beraberliğini  ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Hepinizin dağların en tepelerine çıkıp ‘artık  sonunuz geldi hayvanlar’ diye haykırmanızı istiyoruz. Bütün dünyaya, kim  arkalarında olursa olsun ister Amerika ister başkaları olsun nasıl sonlarının  geldiğini hep birlikte gösterme iradesi bu aziz milletimizin en önemli nişanesi  olacaktır. Merak etmeyin, bu meselede sonuç bizim, hüsran ise terör  örgütlerinindir. Çok iş yapıldı. Afrin’den Cerablus, Azez’e kadar, Kato’dan  Gabar, Cudi, Pülümür, Kutuderesi, Tendürek, Ağrı’ya kadar her tarafta bizim  borumuz ötüyor.”