'İç savaş'çı Maranki'ye AKP sahip çıktı: Yapmamız gerekenler var mı Sayın Maranki?

Gerici ve kışkırtıcı Yeni Akit gazetesi, Ahmet Maranki'ye kapılarını açtı.

'İç savaş'çı Maranki'ye AKP sahip çıktı: Yapmamız gerekenler var mı Sayın Maranki?

24 Haziran seçimlerini AKP ve MHP ittifakının kaybetmesi halinde “Belgrad Ormanları’nda gömdüklerimizi çıkarırız” diyerek büyük tepki çeken ve hakkında soruşturma açılan gerici ‘şifacı’ Ahmet Maranki’, AKP’nin yayın organı Yeni Akit‘te köşe yazısı kaleme aldı.

Yazısında “”Belgrad Ormanları’nda gömdüklerimiz” derken kastettiğinin silah olmadığını savunan Maranki, “15 Temmuz’da olduğu gibi topla tankla bir darbe teşebbüsü olursa “vatanı savunmak için” Belgrad ormanlarına gömdüğümüz öfkemizle tankların önüne çıkıp vatanımızı savunuruz… Dedik.” diye yazdı.

“BAKANLAR, VEKİLLER, BAŞKANLAR ARADI”

“100 binlerce küfür ve saldırı karşısında suskun kalan Müslümanları ve partilileri gördük.” diyen Maranki, bunun yanında Hükümet üyelerinden destek gördüğünü belirtip, “Tabi bize destek veren bizi arayarak “Yapmamız gerekenler var mı Sayın Maranki” diyen bakanlarımız, vekillerimiz, başkanlarımız, devlet adamlarımız, dostlarımız ve 50.000’e yakın takipçimiz oldu ben hepsine bu satırlarla teşekkür etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

“KRİPTO İNSANLAR BÜYÜK HAZIRLIK YAPIYOR”MUŞ

Yazısında “Sayın Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Devlet Bahçeli’ye…”  diyerek AKP-MHP koalisyonuna da bir çağrıda bulunan Maranki, “63 yıllık tecrübeleriyle ve çok özel bilgi ve belgelerle bu olay sonunda şöyle bir hadiseyi sizinle paylaşmak istiyorum. Vardığım noktada devletin içinde ve medyada ve siyasi partilerde kripto insanlar büyük bir hazırlık içindedirler. En önemlisi de 15 Temmuz’da demokrasiyi, cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı korumak için sokağa çıkan milletten ve onun destekçilerinden intikam almak isteyenlerin bilinenden çok çok fazla ve örgütlü olduğu bu hadise ile bir kere daha ortaya çıkmıştır!” diye kendince ‘uyarı’da bulundu.

http://gazetemanifesto.com/2018/05/24/videp-sifaci-marankiden-ic-savas-tehdidi-24-haziranda-kazanamazsak/