Hülya Koçyiğit'i bu kez üzdüler

Yapımcı eşi Selim Soydan ve turizmci damadı Ender Alkoçlar'ın değirmeni AKP'li yıllarla birlikte hızlı dönen Hülya Koçyiğit'e bu kez üzen bir gelişme yaşandı.

Hülya Koçyiğit'i bu kez üzdüler

AKP’ye ve Erdoğan’a desteğini “Bu ülkede baskı yok, aksine herkes fazla özgür” diyecek kadar ileri götüren Hülya Koçyiğit’e bu kez kötü bir haber geldi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, Hülya Koçyiğit’in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ndeki 700 tatilci, kira alacağının mülk sahibine ödenmemesi üzerine gelen haciz nedeniyle polis nezaretinde tahliye edildi. Tatilciler çevredeki otellere yerleştirildi.

Otel yönetimi yürütülen icra işlemleriyle ilgili açıklama yapmazken, basın mensupları özel güvenlik tarafından otele yaklaştırılmadı. Uzaktan dahi görüntü alınması engellenen basın mensuplarıyla otelin güvenlik görevlileri arasında yaşanan gerginliğe polis müdahale etti.

Otelin plajından, havuzdan ve odalarından çıkarılan tatilciler tur operatörlerinin ve seyahat acentelerinin devreye girmesi sonucu çevredeki otellere yerleştirildi. Tur şirketleri ve seyahat acentelerinin yöneticileri, turizme zarar verilmemesi için misafirleri çevredeki otellere yerleştirdiklerini söyleyerek yaşanan duruma tepki gösterdi. Valizlerini toplayarak minibüslerle binen tatilciler de yaşanan duruma isyan etti.