Holdinge el konuldu

Antalya’da faaliyet gösteren Kırmızıtaş Holding’e 'FETÖ' soruşturması kapsamında el konuldu.

Holdinge el konuldu

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında, Antalya’da faaliyet gösteren Kırmızıtaş Holding’e el konuldu. Holding’in 3 sahibi Recai Kırmızıtaş, İsmail Kırmızıtaş ve Hamza Kırmızıtaş hakkında gözaltı kararı verildi.

Soruşturma kapsamında adı geçen şirketlere CMK 133. Maddesi uyarınca Tasarruk Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyum olarak atandığı ve şirket yetkilileri Recai Kırmızıtaş, İsmail Kırmızıtaş ve Hamza Kırmızıtaş isimli şahısların tüm mal varlıklarına 671 sayılı KHK kapsamında tedbir konulduğu öğrenildi.

Sabah‘ın haberine göre, karar doğrultusunda Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından verilen talimat doğrultusunda 3 şüphelinin adreslerinde ve 4 şirketin 3 faaliyet gösterdiği adreste şüphelilerin yakalanabilmesi ve suç unsurlarının ele geçirilmesi için Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince operasyon başlatıldı. 2 şüpheli yakalanırken bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.