Helin Palandöken cinayetinde yeni gelişme

Pendik'te lise öğrencisi Helin Palandöken'i öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mustafa Yetgin, "Tasarlayarak çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Helin Palandöken cinayetinde yeni gelişme

Pendik’te lise öğrencisi Helin Palandöken’i öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Mustafa Yetgin, “Tasarlayarak çocuğu kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mustafa Yetgin’i araçla olay yerine götüren tutuksuz sanık Halis Can Dağarslan ise beraat etti.

NELER YAŞANMIŞTI?

Pendik’te 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, 13 Ekim 2017’de Palandöken ile kızın liseden arkadaşları Cemil Yıldız ve Deniz Morsümbül’e sokak ortasında pompalı tüfekle ateş etmişti.

Palandöken hayatını kaybederken, Yıldız ve Morsümbül yaralanmıştı. Yetgin, daha sonra öğrencilerin okuduğu Pendik İstanbul Ticaret Odası Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kaçmış, intihar etmek isterken yakalanıp tutuklanmıştı.Palandöken hayatını kaybederken, Yıldız ve Morsümbül yaralanmıştı. Yetgin, daha sonra öğrencilerin okuduğu Pendik İstanbul Ticaret Odası Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kaçmış, intihar etmek isterken yakalanıp tutuklanmıştı.