Erdoğan yineledi: Onların doları varsa bizim de Allahımız var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 6. Olağan Büyük Kongresi öncesi spor salonu önünde toplananlara seslendi

Erdoğan yineledi: Onların doları varsa bizim de Allahımız var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin 6. Olağan Büyük Kongresi öncesi Ankara Spor Salonu önünde toplananlara seslendi. “Onların dolarları varsa, bizim Allahımız var” diyen Erdoğan, “Yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz” ifadesini kullandı.

AKP kongresine gelenlere seslenen Erdoğan, “Bugün yenilenerek yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz” dedi.

Erdoğan, “Yok şuymuş yok buymuş yok dolarmış. Onların doları varsa bizim de Allahımız var. Bizi çökertemediler, bundan sonra da çökertemeyecekler. Yeter ki siz ayakta durun. Dimdik ayakta durduğumuzun mesajını vereceğiz. Yeni sistemde AK Parti’nin iktidarı ile 81 milyon insanca yaşamın erdemine ulaşacak… Bugün dünyaya önemli mesajlar vereceğiz, yerel seçimlerde bütün büyükşehirleri halkımızdan emanet alacağız” diye konuştu.

Kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) değişikliğe gidecek. Ayrıca kongreye Rusya ve Çin gibi ülkelerden katılım sağladığı da bilgiler arasında.