Erdoğan: Muharrem YSK önünde yatacakmış, demek ki kaybedeceğini anladı

Tayyip Erdoğan, CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi hedef alarak ""Ne yapacakmış? YSK'nın önünde gidip kendine göre şimdiden tehdit sallıyor" dedi.

Erdoğan: Muharrem YSK önünde yatacakmış, demek ki kaybedeceğini anladı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçime 1 gün kala İstanbul’un Avrupa yakasında ilçe mitingleri düzenliyor. Erdoğan bu kapsamda Esenyurt mitinginde konuştu.

Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmada hedefinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı. AKP liderinin konuşmasından bazı başlıklar şöyle:

“Ne yapacakmış? YSK’nın önünde gidip kendine göre şimdiden tehdit sallıyor. Bay Muharrem, biz hukuk devletinde yaşıyoruz, hukuk. Bu devlet guguk devleti değil. Bay Muharrem diyor ki ‘okulların bahçesinde yatın, sandalyede oturun.’ ‘Ben de’ diyor, ‘YSK’nın önünde yatacağım.’ Hayırdır ya demek ki bu şimdiden kaybettiğini anladı, öyle anlaşılıyor. Seçimlerle ilgili her türlü tedbiri aldık. Herhangi bir sandık üyesi hemen güvenlik ekibine haber verebilecek. Sandıklarda her partiden üye var, daha ne konuşuyorsun?

“TÜRKİYE UÇUŞA GEÇECEK”

Yeni yönetim sistemiyle Türkiye bir uçuşa geçecek. Bu farklı sistem ile diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Bunların kafası basmıyor, nasıl parlamenter demokrasi. 16 Nisan’da biz anayasa değişikliğini yaptık, bu iş bitti. Milleti aldatıyorlar.

3. KÖPRÜDEN GEÇMEYE MECBUR MUSUN?”

Bay Muharrem sen mecbur musun 3. köprüden gitmeye? 2. köprüden git, 1. köprüden git. Bunlar pahalı geliyorsa sandalla git. Bay Muharrem gün ola harman ola. Şu an biz burayı yap-işlet-devlet’le yaptık. Bu bir mantık, ekonomik zekadır. Sende bu yoksa ne yapalım? Biz bunu G20 toplantısında biz bunun konferansını verdik. Atacağımız adımı halkımız için atıyoruz. 3. köprüyü ağır vasıtalar oradan geçsin, İstanbul’un ulaşımı rahatlasın diye attık.