Erdoğan battıkça battı: '75 öğrencili sınıf görmedim'

CHP'li tek parti döneminde 75 kişilik sınıflarda okuduğunu söyleyen Erdoğan'ı, kendisiyle aynı okul da okuyan bir vatandaş yalanladı.

Erdoğan battıkça battı: '75 öğrencili sınıf görmedim'

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün muhtarlara yaptığı konuşmada “CHP’nin iktidar olduğu tek parti döneminde 75 kişilik sınıflarda okuduğunu” söylemişti. 1954 doğumlu Erdoğan’ın nasıl olup da 1950 öncesi dönemde ilkokulda okuduğu açıklığa kavuşamazken, Erdoğan ile aynı okulda okuduğunu söyleyen Mustafa Paçal da sınıf mevcuduyla ilgili iddiayı yalanladı.

Paçal, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Erdoğan’ı yalanlayarak “Piyalepaşa İlkokulunda ayrı sınıflarda birlikte okuduk. Ben 75 öğrencili sınıf görmedim” ifadelerini kullandı.

Paylaşımında, “Piyalepaşa İlkokulu’nda ayrı sınıflarda birlikte okuduk. Ben 75 öğrencili sınıf görmedim.” diyen Paçal sınıfından bir fotoğraf paylaşarak “Burası Piyalepaşa ilkokulu 3/D sınıfı bizim sınıf burası yıl 1962/3 Erdoğan’la aynı okuldayız. 5’şerli 3 sıra var her sırada 3 öğrenci olsa 45 yapar ki sıraların hepsi dolu değil bizim sınıfta mesela 36 öğrenci vardık.” dedi.

http://gazetemanifesto.com/2018/06/08/video-erdogan-zamanda-yolculuga-cikti-tek-parti-doneminde-75-kisilik-siniflarda-okudum/