Damat Berat: Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daması Berat Albayrak, "Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz.Bugün çektiğimiz sıkıntılar Türkiye'nin yakın gelecekteki aydınlık günlerinin en büyük müjdecisi." dedi.

Damat Berat: Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, AKP eliyle gerici bataklığa sürüklenen, emperyalizmin yol açtığı savaşlara sokulan ve sermayenin çiftliğine dönüşen Türkiye’nin “büyük bir doğumun sancıları”nı yaşadığını öne sürdü.

BOTAŞ Terminali’nin açılışından konuşan Bakan Albayrak “Ben diyorum ki bunlar ne derse desin, özellikle son 5 yılda yaşadığımız bu süreçler Türkiye’nin ne kadar büyük bir saldırı altında olduğunu ortaya koydu. İşte dün bu milleti FETÖ terör örgütünün hain girişimi ile durduramayanlar, terör koridorları ile korkutmaya çalışıyorlar. Bu saldırıları bundan sonraki saldırıları da bertaraf edeceğiz” dedi.

Albayrak, Afrin operasyonu başladığından beri Türkiye sınırında bulunan ilçelerin hedef alındığı saldırılara ilişkin, “Camide ibadet esnasında bizim vatandaşlarımız öldürülürken, gelen füzelerle sivil vatandaşlarımız öldürülüyor, şehit ediliyorsa kimse kusura bakmasın. Türkiye’nin içinde bulunduğu seçenek çok açık ve net. Türkiye meşru müdafaa hakkını, vatandaşımızın huzur ve selameti için…” dedi.

“Büyük bir doğumun sancılarını yaşıyoruz.” diyen Albayrak, “Bu doğum öyle büyük bir doğum ki birileri ecel korkusunda, birileri de büyük bir doğumun sancısında Bugün çektiğimiz sıkıntılar Türkiye’nin yakın gelecekteki aydınlık günlerinin en büyük müjdecisi.” ifadelerini kullandı.