Tren kazasında oğlunu kaybeden anne: 'Tek sebep yağmur' diyen hiçbir zihniyeti kabul etmiyorum!

Çorlu'da meydana gelen tren kazasında oğlunu kaybeden anne Mısra Sel, TCDD'nin tren kazası raporuna tepkisini " ”tek sebep yağmur”diyen hiçbir zihniyeti kabul etmiyorum!" diyerek tepki gösterdi.

Tren kazasında oğlunu kaybeden anne: 'Tek sebep yağmur' diyen hiçbir zihniyeti kabul etmiyorum!

Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar köyü yakınlarında 8 Temmuz’da meydana gelen tren kazasında beş vagonun devrilmesi sonucu en az 24 kişi hayatını kaybetmiş, 338 kişi de yaralanmıştı. Trende ise  toplam 362 yolcu, altı da personel vardı.

“Yağmur sele dönüştü, rayların altı tamamen boşaldı”

Önlenebilir olan bu kaza sonucunda TCDD bir tren kazası raporu yayımlamıştı. TCDD’nin raporunda meydana gelen kazada herhangi bir ihmal olmadığı ise şu skandal ifadeler ile savunulmuştu: “Yağmur sele dönüştü, rayların altı tamamen boşaldı.”

Çorlu’daki tren kazasında oğlunu kaybeden bir anne ise TCDD’nin kaza raporuna sosyal medya hesabından şu ifadeler ile  isyan etti:

“Sebep olan herkes katildir!”

“Oğlumun özlemi aldığım nefesi keserken!Bana”tek sebep yağmur”diyen hiçbir zihniyeti kabul etmiyorum!Seferi iptal etseydin! Raylarını kontrol etseydin! Sebep olan herkes katildir! Azcık “ar”olsa bu olay ciddiye alınır!İnsanlar öldü! Oğlum öldü!”