Ciner Medya'da 19 gazeteci daha işten çıkarıldı

Ciner Medya'da işten çıkarmalar devam ediyor.

Ciner Medya'da 19 gazeteci daha işten çıkarıldı

Ciner Medya’da işten çıkarmalar devam ediyor. Bloomberg HT’de 19 kişiyle yollar ayrıldı.

Ciner Medya Grubu’nda dolar fiyatlarındaki artışa bağlı olarak yapılan ‘tenkisat’ tüm hızıyla sürüyor. Habertürk gazetesinin kapatılmasıyla 200’ün üzerinde gazetecinin işsiz kaldığı Ciner Medya Grubu’nda, hafta başından bu yana televizyon kanallarından çok sayıda çalışanın işine son verildi. Yönetim, tenkisata bugün de devam etti.

19 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ

Medyaradar’ın haberine göre, Bloomberg HT’de 19 isimle yollar ayrıldı. Genel Yayın Yönetmenliğini Cüneyt Başaran’ın yaptığı kanalda, aralarında editör Reşat Berinsu ile internet sitesinde görev yapan Gökçen Tuncer’in de bulunduğu toplam 19 kişinin görevine son verildi.

Tenkisat ilk etapta teknik ekip, montaj ve magazin servislerinden yapıldı. Kanalda ayrıca, ekran yüzlerinden Arzu Maliki’nin kadrodan çıkarıldığı ve bundan böyle telifli olarak program yapmaya devam edeceği belirtildi.

Dün de Show TV’den sorumlu müdür Sedef Şenkal, kameraman Gökhan Aktaş ve muhabir Cansu Varol işten çıkartılmıştı. Habertürk TV’de ise İstihbarat Şefi Selahattin Günday, kameramanlar Kıvanç Tunçbaş ile Murat Çimen’in görevlerine son verilmişti. Habertürk.com’da ise spor editörü Cüneyt Haydaroğlu ve magazin muhabiri Arif Hür işinden olmuştu.