VİDEO | CHP'nin seçim koordinasyon merkezine kalabalık bir grup saldırdı: Yaralılar var

CHP'nin Konya'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'ne AKP'li bir grupça saldırı düzenlendi.

VİDEO | CHP'nin seçim koordinasyon merkezine kalabalık bir grup saldırdı: Yaralılar var

CHP’nin Konya’daki Seçim Koordinasyon Merkezi’ne AKP’li kalabalık bir grup tarafından yapılan saldırıda CHP’lilerin yaralandığı öğrenildi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, olayı Twitter’dan “Konya Seçim Koordinasyon Merkezimize kalabalık bir grubun saldırısı olmuş… Yaralanan gençlerimiz var… Hayati tehlikeleri yok… Konuyu takip ediyoruz… Bu saldırıyı asla hoşgörü kenti Konya halkına atfetmiyoruz… Bu saldırıyı yapanlar Konya’yı küçük düşüren barbarlar…” ifadeleriyle duyurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de sosyal medya hesabından “Konya Seçim Koordinasyon Merkezimize kalabalık bir grubun saldırıda bulunduğu bilgisini aldık. Yaralanan genç kardeşlerimiz var. Hukuki olarak sürecin takipçisi olacağız.” diye yazdı.

CHP’nin Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener ise saldırıyı gerçekleştirenlerin AKP Gençlik Kolları’ndan olduğunu belirtirken, AKP Gençlik Kollarından 100 kadar vandal, Seçim Koordinasyon Merkezimizi bastı. “Bayrakları, posterleri indirdiler. Masalara, sandelyelere ve seçim minübüslerine zarar verdiler. Üç gencimiz hafif yaralandı. Mafya yöntemleriyle seçim kampanyasına hayır!” açıklaması yaptı.

Grubun CHP’lilere bıçakla saldırdığı ve saldırıda en az 3 kişinin yaralandığı belirtiliyor. Grubun saldırıda CHP flamalarını kesip yola attığı ve partiye ait araçların camlarını patlattığı kaydediliyor.

Olay yerinden bazı kareler:

Öte yandan sosyal medyada olaydan hemen sonra kaydedildiği  öne sürülen bir görüntü paylaşıldı. Görüntüde çok sayıda polis aracının bulunduğu caddeden hızla uzaklaşan kişiler dikkat çekiyor.