CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan ittifak açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ittifak konusunda açıklama yaptı.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan ittifak açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, ittifak konusunda açıklama yaptı. Öztrak, “Biz ittifak değil sandıkta mutabakattan bahsediyoruz.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Biz belediye başkanlarımızla Adalet ve Kalkınma Partili, Milliyetçi Hareket Partili veya başka partilere oy vermiş tüm seçmenlerin oyunu alabilecek başkanlara sahibiz. Bu çerçevede de herkesin oyuna talibiz. Dolayısıyla ittifak değil sandıkta mutabakattan bahsediyoruz.” dedi.

Yeni oluşturulan CHP İl Teşkilatı’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Öztrak, burada yaptığı konuşmada, mart ayında yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

“İttifakla ilgili çalışma gündemde yok”

Öztrak, CHP’nin gündeminde ittifak olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

“İttifakla ilgili, daha önce de söyledim, bizim yukarıda bir ittifakla ilgili çalışmamız gündemde yok. Biz belediye başkanlarımızla Adalet ve Kalkınma Partili, Milliyetçi Hareket Partili veya başka partilere oy vermiş tüm seçmenlerin oyunu alabilecek başkanlara sahibiz. Bu çerçevede de herkesin oyuna talibiz. Dolayısıyla ittifak değil sandıkta mutabakattan bahsediyoruz. Yasal olarak ittifakın bir zemini yok. O nedenle hepimiz gayet iyi biliyoruz ki bu mutabakat sandıkta olacak.”