Çanakkale'de bir esnaf borçları nedeniyle bunalıma girerek intihar etti

Son dönemde artan maddi bunalım sonucu intihar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Çanakkale'de elektrikçi olduğu öğrenilen Ramazan Kavalcı, borçları nedeniyle bunalıma girerek intihar etti.

Çanakkale'de bir esnaf borçları nedeniyle bunalıma girerek intihar etti

Son dönemde artan maddi bunalım sonucu intihar haberlerine bir yenisi daha eklendi. Çanakkale’de 2 çocuk babası 41 yaşındaki Ramazan Kavalcı, evinde kendini asarak intihar etti.

Çanakkale Olay Gazetesi‘nin aktardığına göre, iki öğrenci çocuğu babası ve elektrikçi olduğu öğrenilen Kavalcı’nın borçları olduğu sebebi ile intihar ettiği iddia edildi. Bazı yerlere veya kimselere borcu olduğu iddia edilen Ramazan Kavalcı (41), Barbaros Mahallesi’nde bulunan evinde kendisini asarak intihar etti. İki çocuğu olduğu öğrenilen Kavalcı, iddiaya göre ailesini geçindiremediği için intihara sürüklendi.

Habere göre intihar olayı şöyle gerçekleşti: Kavalcı’nın eşi, çocuklarını okula götürmek için evden çıkan eş Kavalcı, daha sonra eve geri döndü. Evin kapısını açmakta zorlanan eş Kavalcı, kısa yoldan eve girmeyi denedi. Kavalcı, eve girdiği zaman korkunç manzarayla karşılaştı. Çığlık atarak dışarı çıkan eş Kavalcı’yı gören mahalle sakinleri olay yerine koştu. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

CEBİNDEN BORÇ DEFTERİ ÇIKTI

İddiaya göre; evdeki aramalar sonucunda Ramazan Kavalcı’nın cebinden bir borç defteri çıktı. Tefecilere borç edindiği, üzerinde yaklaşık 500 bin liralık bir borç yazılı olan kağıt bulunduğu, Kavalcı’nın borç yüzünden intihar ettiği iddia edildi. Borç yüzünden kendisini astığı iddia edilen Ramazan Kavalcı’nın cep telefonu inceleme altına alındı. Polis ekipleri, telefonu inceleme altına alırken, olay yerindeki incelemeler de devam etti.