Beria Onger Kadın Akademisi Ankara'da yola çıkıyor!

İlerici Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen Beria Onger Kadın Akademisi, Ankara'da yola çıkıyor. Geçtiğimiz yıl, İlerici Kadınlar Derneği tarafından, İstanbul'da başlatılan Beria Onger Kadın Akademisi, Ankara'da devam ediyor. Kadın sorunu üzerine kapsamlı eğitimlerin verileceği akademide, kadın istihdamı, kadın emeği, medyada kadın ve Türkiye'de kadın gibi birçok eğitim başlığı bulunuyor.

Beria Onger Kadın Akademisi Ankara'da yola çıkıyor!

İlerici Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen Beria Onger Kadın Akademisi, Ankara’da yola çıkıyor.

2016’da İlerici Kadınlar Derneği tarafından kurulan, geçtiğimiz yıl İstanbul’da ilerici kadınları buluşturan Beria Onger Kadın Akademisi, Ankara’da devam ediyor. Kadın sorunu üzerine kapsamlı eğitimlerin verileceği akademide, kadın istihdamı, kadın emeği, medyada kadın ve Türkiye’de kadın gibi birçok eğitim başlığı bulunuyor.

Beria Onger Kadın Akademisi’nin Ankara programı kapsamında, Prof. Dr. Çiler Dursun “Medyada kadın temsili: İçerik ve Çalışanlar”, Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir “Türkiye’de kadın emeği ve istihdam”,  İKD Genel Başkanı Umut Kuruç ise “Türkiye’de aydınlanma, laiklik ve toplumsal yaşamda kadın” başlıklarında seminerler düzenleyecekler.

İlerici Kadınlar Derneği Ankara Şubesi tarafından açıklanan eğitim takvimi şöyle;