Berat Albayrak: Albayrak: Mehmetçiğimiz cephede, teşkilatlarımız da seçim savaşına hazırlanıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “100 yıl sonra Mehmetçiğimiz cephede. Teşkilatımız da seçim savaşına hazırlanıyor. Allah gazamızı mübarek eylesin” dedi.

Berat Albayrak: Albayrak: Mehmetçiğimiz cephede, teşkilatlarımız da seçim savaşına hazırlanıyor

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Türkiye’nin Afrin’de “kurtuluş savaşı mücadelesi” öne sürdü, 2019’da da parti olarak “seçim savaşı”na hazırlandıklarını belirtti.

Partisinin İstanbul’un Esenler ilçesindeki kongresinde konuşan Bakan Albayrak, “Esenler nereden nereye geldi. Başkanımız ve ilçe teşkilatının sinerjisiyle elhamdilillah Esenler, İstanbul’un yıldız ilçesi oldu. Daha da büyüyecek ve daha da olacak” dedi.

Albayrak, sözlerininin devamında da şu ifadeleri kullandı:“Mehmetçiğimiz cephede, Afrin’de savaşıyor. Şimdi bir kurtuluş savaşındayız, 100 yıl sonra Mehmetçiğimiz cephede. Teşkilatlarımız da 2019’da bir seçim savaşına hazırlanıyor. 2019’daki bu seçim savaşına başkomutanımızın liderliğinde hazır mıyız? Allah gazamızı mübarek eylesin. Allah’a emanet olun. Herkesi en derin duygularımla selamlıyorum.”