Aydın'da fabrika yangını

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir gıda firmasına ait fabrikada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, yangın kısa sürede fabrikanın tamamına yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, fabrika binası içinden patlama sesleri de duyuldu. Alevler ilçe merkezinden... View Article

Aydın'da fabrika yangını

Aydın’ın Germencik ilçesinde bir gıda firmasına ait fabrikada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, yangın kısa sürede fabrikanın tamamına yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, fabrika binası içinden patlama sesleri de duyuldu.

Alevler ilçe merkezinden de görülürken, çok sayıda vatandaş olay yerine akın etti. Jandarma ekipleri güvenlik gereği tesis yakınlarına girişleri kapattı.