Akşener 'Führer'i biliyor mu?

Faşizm artığı İyi Parti'nin bir pes eden bir geri dönen Genel Başkanı Akşener, ikinci kez Genel Başkanlık koltuğuna oturmasını sıcağı sıcağına komünistlere dil uzatarak kutlamak istedi.

Akşener 'Führer'i biliyor mu?

‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’ın tek adamlığını komünist sistemlere benzetmek isterken fena halde çuvalladı.

Akşener, sosyal medya hesabından büyük bir manipülasyona imza atarak  Erdoğan’ın hayalindeki tek adam rejimini komünist idarelerin politbüro kurullarına benzetmeye çalışarak “Anlaşılıyor ki, Tayyip Bey’in gönlündeki sistem, komünist idarelerin politbüro sistemidir.
OHAL, olağan hal oldu.
Valiler, Ak Parti il başkanı olarak görevlendirildi.

Galiba, “Milletin Adamı”nın içine, bir FÜHRER kaçtı.

Millete sürekli dört parmağını sallayan Tayyip Bey, artık beşinci parmağını da açmıştır:

Dili,
tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet derken,
ruhu TEK ADAM,
TEK ADAM diyor.” ifadelerini paylaştı.

Faşizm artığı İyi Parti’nin bir pes eden bir geri dönen Genel Başkanı Akşener, ikinci kez Genel Başkanlık koltuğuna oturmasını sıcağı sıcağına komünistlere dil uzatarak kutlamak isterken “Galiba, “Milletin Adamı”nın içine, bir FÜHRER kaçtı.” ifadelerini de kullandı.

Nazi Almanyası’nın Führer’i Hitler’in kendi kendine taktığı rivayet edilen “Führer” lakabının, Türkiye’deki karşılığının ‘başbuğ’ olduğunu, dolayısıyla AKP ve Erdoğan rejimiyle bir analoji kurmak isteyen Meral Akşener’in komünistlere dil uzatmadan önce kendi köklerine bakmalarını tavsiye ederiz.

İşte Akşener’in o paylaşımları: