AKP'li belediye başkanına kızan muhtar intihar girişiminde bulundu

Kocaeli'de bir muhtar, belediyenin kendi mahallesine hizmet getirmemesine kızarak intihar girişiminde bulundu.

AKP'li belediye başkanına kızan muhtar intihar girişiminde bulundu

Kandıra Çalca Mahallesi muhtarı Mehmet Birol, AKP’li  Kandıra Belediyesi’nden 3 yıldır hizmet alamadığı gerekçesiyle intihar girişiminde bulundu.

Kocaeli Barış Gazetesi‘nin haberine göre, Muhtar Mehmet Birol, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’ın Çalca’ya 3 yıldan fazladır hizmet vermediğini ifade ederek, “Çalca Mahallesi çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu konuda yardım etti ancak Kandıra Belediyesi 3 yıldır bizi erteliyor. Kandıra Belediyesi Başkanı Ünal Köken’dan ne istesem beni erteliyor telefonlarımı açmıyor. Mahalle halkı mağdur durumda bende bu olayı Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığına mektup yazarak bildirdim. Mektuplardan sonra hizmetler iyice kesildi.” dedi.

Birol, AKP’li başkanın kendisine yakın mahalle muhtarlarının isteklerini hemen yerine getirdiğini belirterek, “Ben ve benim gibi birkaç mahalle muhtarı arkadaşım sesimizi çıkarınca hiçbir hakkımız olmuyor. Mağdur durumdayız. İntihara kalkıştım. Kandıra Belediyesinden bir telefon bile gelmedi. Belediyeyi bırakın AKP teşkilatlarından bile arayan soran olmadı” dedi.

Birol’un çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunmasının ardından kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ediyor.