AKP gençlik kolu yöneticisinden 25'inde intihar eden Merve öğretmen için insanlık dışı sözler...

25 yaşında girdiği işsizlik bunalımı sonucu intihar eden öğretmenin Merve'nin ardından AKP Gençlik Kolu yöneticisi "Demekki ateistmiş bu bayan gittiği yer de cehennemdir tabi" diye yazdı...

AKP gençlik kolu yöneticisinden 25'inde intihar eden Merve öğretmen için insanlık dışı sözler...

Aydın’da 25 yaşındaki Sosyal Bilimler Öğretmeni mezunu Merve Çavdar, ataması yapılmaması nedeniyle girdiği işsizlik bunalımı sonucu yaşamına son verdi.

http://gazetemanifesto.com/2018/04/16/atamasi-yapilmayan-merve-ogretmen-yasamina-son-verdi/

Çavdar’ın intiharıyla ilgili sosyal medyada yapılan bir ‘yorum’ ise deyim yerindeyse kan dondurdu. Profil hesabında AKP Esenler Gençlik Kolları’nda yönetici olduğunu yazan Şeyma Korkmaz isimli bir Twitter kullanıcısı, Çavdar’ın ardından “Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı” diye yazıp, sonuna da bir gülümseme ikonu bıraktı.

Korkmaz’ın insanlık dışı sözleri kısa sürede yüzlerce sosyal medya kullanıcısının tepkisiyle karşılaştı.

 

Korkmaz’ın sosyal medya hesabında, AKP’nin grup toplantısından ve AKP İstanbul İl Başkanlığı’ndan yaptığı paylaşım da dikkat çekiyor:

http://gazetemanifesto.com/2018/04/17/insanlik-disi-paylasima-akpden-aciklama/