Alınteriyle çalışanlara 'it' dedi!

Akit yazarı Mehtap Yılmaz, üçüncü havalimanı işçilerine ağza alınmayacak sözlerle saldırıp hedef gösterdi.

Alınteriyle çalışanlara 'it' dedi!

Üçüncü havalimanında insanlık dışı çalışma koşullarına karşı ayağa kalkan işçilere polis ve jandarma baskınıyla yanıt veren AKP’nin yazarları da kalemleriyle işçilere karşı nefret kusup hakaretler yağdırarak görevlerini yerine getiriyor.

Akit’in ağzı bozukluğuyla bilinen ‘yazar’ı Mehtap Yılmaz, dünkü “3. Havalimanındaki tahtakuruları nereli?” başlıklı yazısında, işçilerin isyan sebeplerinden biri olan koğuşlarda tahtakurularının bulunmasını alaya aldı. İşçilere “it” diye hakaret eden küfürbaz gerici Yılmaz, “Madem bitlendik diye kuduruyorlar! Birilerinin bu itlerin kafasındaki bitleri ayıklayıp içeri tıkması lazım!” diyerek işçi düşmanlığını kustu.

İşte Yılmaz’ın alçak sözleri:

“Bu işte bir tezeklik arayacaksın! Şayet bu itler, bitlendik falan diyorsa da üzerlerine biber gazı sıkıp, içlerindeki şeytanı çıkartacaksın!

Madem kaşınıyorlar!

Madem “kaşı beniii, kaşı beniii” diye debeleniyorlar!

Madem bitlendik diye kuduruyorlar!

Birilerinin bu itlerin kafasındaki bitleri ayıklayıp içeri tıkması lazım!

Yok, benim yetkim bu itlerin bitleriyle sözcüklerle mücadele etmek! Yetkim olsa bu itlerin bitlerini tek tek ayıklar, ezerim…

Bu itleri kaşındıran tahtakurularını zevkle ezerim ama yetkim yok…

Devlet ne güne duruyor?

Hadi bakalım!”

Atatürk, Cumhuriyet ve laiklik karşıtlığıyla da bilinen Mehtap Yılmaz, daha önce de eski Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın kendisini ziyaret etmesiyle gündeme gelmişti. Yılmaz’ın, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür’ün de eşi olduğu biliniyor.