28 yaşındaki kadının cesedi yanmış halde bulundu

Bir çocuk annesi 28 yaşındaki evli kadının cesedi, yanmış bir halde bulundu.

28 yaşındaki kadının cesedi yanmış halde bulundu

Kırıkkale’nin Bahşili ilçesinde bir kadının yanmış halde cesedi bulundu.

Bahşili ilçesinde üzerine benzin dökülerek yanmış halde bulunana cesedin, bir çocuk annesi 28 yaşındaki Ganime Varsak’a ait olduğu tespit edildi. Cesedin bulunmasından sonra kadının eşiyle birlikte 2 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

Emniyete verdiği ifade sonrasında serbest bırakılan kadının eşi, ifadesinde olaydan 5 gün önce öğle saatlerinde eve gittiğinde eşinin kendisini başka bir adamla aldattığını iddia etti. Tartışmaları sonrasında barıştıklarını ve olayın yaşandığı gün eşinin istedi üzerine bir benzinliğe giderek bir bidon benzin aldıklarını ileri sürdü. Benzin aldıktan sonra eve geldiklerini ancak eşinin arabada bir şey unuttuğu gerekçesiyle tekrar aşağıya indiğini belirten adam, eşinin bir daha yukarı gelmediğini iddia etti. Koca, 28 yaşındaki kadının Whatsapp üzerinden kendisini görüntülü arayarak üzerine ve arabaya benzin dökerek yakmakla tehdit ettiğini iddia ederek, kadının bir anda arabayı ateşe vermesiyle kendisinin de alevler içine kaldığını ifade etti.

Korktuğu için polislere gidip durum hakkında bilgi vermediğini belirten koca, ifadesi sonrasında serbest bırakıldı. Olayla ilgili ise soruşturma sürüyor.