Ümit Özat Sedat Peker'i ziyaret etti: "Rabbim yar ve yardımcın olsun, abim reisim"

Teknik Direktör Ümit Özat, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i ziyaret etti.

Ümit Özat Sedat Peker'i ziyaret etti:

Daha önce Ankaragücü, Manisaspor, Elazığspor, Boluspor, Samsunspor, Mersin İdman Yurdu ve son olarak da Gençlerbirliği’ni çalıştırdıktan sonra sezon içinde ayrılan Teknik Direktör Ümit Özat, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i ziyaret etti.

Ziyaretine ilişkin fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Özat, fotoğrafında bir de Peker’e övgüler düzerek “Abim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Abim reisim. Can abim dost adammm” ifadelerini kullandı.

Özat’ın Peker’le ilişkisinin eskiye dayandığı biliniyor. 2006 yılında İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Kelebek Operasyonu” sonucunda “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve adam kaldırmak suretiyle senet gaspı” suçlarından tutuklanan Sedat Peker’in medya, borsa, bürokrasi, sanat, spor ve bilişim alanında diyalog içerisinde olduğu isimler tespit edilmişti. Operasyon kapsamında, Sedat Peker ve adamlarının telefon trafiğine takılanlar arasında bulunan ve  bu nedenle de şemaya dahil edilen sanat ve spor camiasının bazı isimleri yer almıştı. Buna göre dönemin futbolcularından Sergen Yalçın, Ali Eren, Hakan Şükür’le birlikte Ümit Özat da Peker’le ilişkili isimlerden biri olarak kayıtlara geçmişti.

İşte Özat’ın paylaşımı: