Son sürat gericilik: Anaokulu öğrencileri için Kuran kursu

Çorum merkezde bulunan anaokulları için Kuran kursu başlatıldı. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü okullara yazı yazarak İl Müftülüğü’nün kurs başlattığını bildirdi. Anaokulu bulunan okulların velilere duyuru yapması istendi. Bu talimat üzerine okul yönetimleri 4-6 yaş arasındaki anaokulu öğrencilerine Kuran kursu başlatıldığını duyurdu. BirGün gazetesinin haberine göre, okul girişlerine asılan bir yazıda, “Sayın velilerimiz; okulumuz anasınıfında... View Article

Son sürat gericilik: Anaokulu öğrencileri için Kuran kursu

Çorum merkezde bulunan anaokulları için Kuran kursu başlatıldı. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü okullara yazı yazarak İl Müftülüğü’nün kurs başlattığını bildirdi. Anaokulu bulunan okulların velilere duyuru yapması istendi. Bu talimat üzerine okul yönetimleri 4-6 yaş arasındaki anaokulu öğrencilerine Kuran kursu başlatıldığını duyurdu.

BirGün gazetesinin haberine göre, okul girişlerine asılan bir yazıda, “Sayın velilerimiz; okulumuz anasınıfında 4-6 yaş grubundaki çocuklara Çorum İl Müftülüğü tarafından Kuran kursu açılacaktır. Sabah 09.00. – 12.30 arasında açılacak kursa kayıt için okul müdürlüğüne başvurabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.