Fransa'da Macron'un kutlama yapacağı alanda bomba alarmı

Associated Press, Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron’un seçimlerin ikinci turunda zaferini kutlamayı planladığı Louvre müzesinin önündeki meydandan insanların tahliye edildiğini bildirdi. Sputnik’in haberinde, tahliye işlemlerinin güvenlik nedenleriyle gerçekleştirildiği açıklandı, ancak tam olarak ne tür bir tehlikenin söz konusu olduğu belirtilmedi.Louvre müzesinin önündeki meydanda dün akşam sahne yerleştirilmiş, bu sabah ise meydana gazetecilerin girmesine izin verilmişti. Halkın... View Article

Fransa'da Macron'un kutlama yapacağı alanda bomba alarmı

Associated Press, Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron’un seçimlerin ikinci turunda zaferini kutlamayı planladığı Louvre müzesinin önündeki meydandan insanların tahliye edildiğini bildirdi.

Sputnik’in haberinde, tahliye işlemlerinin güvenlik nedenleriyle gerçekleştirildiği açıklandı, ancak tam olarak ne tür bir tehlikenin söz konusu olduğu belirtilmedi.Louvre müzesinin önündeki meydanda dün akşam sahne yerleştirilmiş, bu sabah ise meydana gazetecilerin girmesine izin verilmişti. Halkın katılabileceği kutlama yeri yerel saatle 19:00’da açılacak, Macron’un da oylamanın ilk sonuçlarını açıklamak üzere oraya gelmesi bekleniyor.

Tahliye sebebi şüpheli çanta

Basın mensuplarının Louvre müzesinin önündeki meydandan şüpheli bir çantanın tespit edilmesi nedeniyle boşaltıldığı bildirildi. Macron’un seçim merkezinden yapılan açıklamada, şüpheli çantanın kontrol edildiği, patlama tehlikesinin bulunmadığı duyuruldu.