Rusya'da 30 kişi yediği iddia edilen yamyam çift gözaltında

Rusya'da bir çift 30 kişiyi yediği iddiasıyla göz altında

Rusya'da 30 kişi yediği iddia edilen yamyam çift gözaltında

Rus televizyonu NTV’nin güvenlik güçlerinden aldığı kaynaklara dayandığırdığı habere göre, 1999 yılından beri faliyetlerini sürdüğü iddia edilen yamyam çift gözaltına alındı.

Sputnik Türkiye‘nin aktardığına göre, çift bazı kurbanlarının parçalarını buzdolaplarında sakladıklarını itiraf ederken, soruşturma komitesi ise zanlıların Krasnodar bölgesindeki 30 kişinin öldürülerek yenmesinden sorumlu olabileceğini belirtti.

Cinayetleri işleyenlerden biri, bu ay başlarında askeri bir yurtta bir kadın cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınmıştı. Gözaltı sırasında ölen kadının vücut parçalarıyla dolu bir kova bulunmuştu. Daha sonra da Krasnodar’da bir sokakta içerisinde rahatsız edici görüntülerin bulunduğu bir cep telefonu bulundu. Fotoğraflarda, gözaltına alınan zanlı olduğu düşünülen kişinin öldürülen kadınla olduğu görülmüştü.

Zanlı başta kadını öldürdüğünü reddedip yalnızca kovayı bulup onunla bir selfie çektiğini ve daha sonra da telefonu kaybettiğini söylemişti. Çiftin adı henüz basına açıklanmadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.