Metro Turizm'in yandaş patronu dolarları istiflemiş, kur yükselince bozdurmuş!

Metro Turizm’in sahibi ve Erdoğan’ın baş yandaşlarından Galip Öztürk, ABD ile Türkiye arasında yaşanan son gelişmelerden sonra twitter hesabından yaptığı açıklamayla AKP’ye destek için dolar bozdurduğunu duyurdu. Ancak dolar bozdurma kampanyası Erdoğan tarafından Ocak ayında başlatılmıştı. Öztürk’ün, Erdoğan’ın geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı “Dolar kullanmama” çağrısına uymayarak dolar istiflediği ortaya çıktı. Kur yükselince dolarını bozdurduğu anlaşılan Öztürk,... View Article

Metro Turizm'in yandaş patronu dolarları istiflemiş, kur yükselince bozdurmuş!

Metro Turizm’in sahibi ve Erdoğan’ın baş yandaşlarından Galip Öztürk, ABD ile Türkiye arasında yaşanan son gelişmelerden sonra twitter hesabından yaptığı açıklamayla AKP’ye destek için dolar bozdurduğunu duyurdu. Ancak dolar bozdurma kampanyası Erdoğan tarafından Ocak ayında başlatılmıştı.

Öztürk’ün, Erdoğan’ın geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı “Dolar kullanmama” çağrısına uymayarak dolar istiflediği ortaya çıktı.

Kur yükselince dolarını bozdurduğu anlaşılan Öztürk, büyük kar elde ederken bunu “Vatanına sahip çık” mesajıyla paylaşması da dikkat çekti.