Kütahya Barosu da davacı: Rasim Ozan Kütahyalı'nın sadece soyadı Kütahyalı olup...

Kütahya Barosu AKP'li Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suçduyurusunnda bulunurken, yandaş yazarın soyismi ile bir ilgisinin bulunmadığını belirtme gereği duydu.

Kütahya Barosu da davacı: Rasim Ozan Kütahyalı'nın sadece soyadı Kütahyalı olup...

AKP’li Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, canlı yayında sarfettiği iğrenç sözlerin ardından çok sayıda kişi ile kurum ve kuruluş suçduyurusunda bulundu. Ancak bunlardan birinin yaptığı açıklama ise diğerlerinden farklı bir özelliğiyle dikkat çekti.

Kütahya Barosu Ahmet Atam, Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade ederken, “Bir televizyon kanalında sarf ettiği dini ve milli geleneklerimize uymayan, belden aşağı, yakışıksız ve aynı zamanda Boşnakları hedef alan ırkçı, aşağılayıcı, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’lı kınıyoruz” diye konuştu.

Yandaş yazarın hakaret ve seksist sözleri dışında, soyisminden de ayrıca rahatsız olan Kütahya Barosu, Kütahyalı için “Sadece soyadı Kütahyalı olup; aslında Kütahya ile de, hiç bir ilgi ve alakası bulunmayan Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs hakkında Kütahya Baro Başkanlığı olarak suç duyurusunda bulunduk” açıklaması yaptı.