İstanbul Maratonu'nda Ali İsmail Korkmaz tişörtlerine müdahale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından bu yıl ‘Çocuklar İçin Koş’ temasıyla düzenlenen Vodafone 39’uncu İstanbul Maratonu’nun startı verildi. Maratonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü... View Article

İstanbul Maratonu'nda Ali İsmail Korkmaz tişörtlerine müdahale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından bu yıl ‘Çocuklar İçin Koş’ temasıyla düzenlenen Vodafone 39’uncu İstanbul Maratonu’nun startı verildi.

Maratonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve çocuklar verdi. 1979 yılından bugüne kesintisiz olarak her yıl düzenlenen ve kıtalararası koşulan tek yarış olma özelliğine sahip İstanbul Maratonu, Tekerlekli Sandalye, 42K “Maraton”, 15K , 10K, Halk Koşusu olmak üzere 5 ana kategoride koşuluyor.

ALİ İSMAİL KORKMAZ TİŞÖRTLERİNE MÜDAHALE

Özgürüz’ün haberine göre, Vodafone 39. İstanbul Maratonu’na ALİKEV tişörtü ile gelenlere müdahale edildiği ifade ediliyor. Tişörtlerin alana girişte çıkarıldığı ve el konulduğu belirtiliyor. Polisler CHP’li Erdal Aksünger’in tişörtüne de el koymaya çalıştı. Bir süre sonra katılımcılar tişörtleriyle alana girdiler.