İmam hatipte dayak dehşeti: 13 yaşındaki öğrenci "Dayanamıyorum" diyerek kaçtı, büfeye sığındı

İmam hatip okullarında yaşanan skandal olayların sonu gelmiyor.

İmam hatipte dayak dehşeti: 13 yaşındaki öğrenci

Tekirdağ’da Çorlu İmam Hatip Ortaokulu’nun müdür yardımcısı tarafından dövülen 13 yaşındaki öğrenci, okulun yanındaki büfeye sığınarak, “Artık dayanamıyorum, polisi arar mısın” dedi.

Evrensel’den Eylem Nazlıer ve Meryem Koçer’in haberine göre sekizinci sınıf öğrencisi M.E.A., müdür yardımcısı Abdullah Nuri Yeşildal tarafından dövüldü. Durum, çocuğun okulun yakınındaki büfeye sığınmasıyla ortaya çıktı.

Büfenin sahibi Sediye Selçuk şunları anlattı:

“Yüzünü görür görmez ‘Kiminle kavga ettin sen?’ dedim. O da ‘Abla Abdullah hoca dövdü’ dedi. Yalvarmasına rağmen çocuğu dövmeye devam etmiş. Boynunda kızarıklık ve kafasında da üç tane şişlik vardı. Abdullah hocanın sürekli öğrencileri darp ettiğini, çocukların ondan korktuğunu söyledi. ‘Abla artık dayanamıyorum ne olacaksa olsun, polisi arar mısın’ dedi. Ben de aradım. Polis geldi ve öğrenciyi götürdü.”

Selçuk şöyle devam etti:

“Okulda sadece müdürün odasında kamera yokmuş. Öğrencileri müdür odasında dövüyorlarmış. Birçok öğrenci, adı geçen müdür yardımcısının sürekli şiddet uyguladığını ve ondan çok korktuklarını anlatmıştı.”

İşte çocuğun büfeye sığınma görüntüsü: