İdlib'de çatışma iddası, TSK ateş açtı

TSK güçlerinin İdlib'e intihalinin ardından kentten yapılan doçka atışlarının sesleri sınırdan duyuldu. Öte yandan Reyhanlı ilçesi'ndeki Oğulpınar Hudut karakolundan Suriye tarafına doğru bir dakika süreyle ateş açıldı.

İdlib'de çatışma iddası, TSK ateş açtı

TSK güçlerinin İdlib’e intihalinin ardından kentten yapılan doçka atışlarının sesleri sınırdan duyuldu. Öte yandan Reyhanlı ilçesi’ndeki Oğulpınar Hudut karakolundan Suriye tarafına doğru bir dakika süreyle ateş açıldı.

Suriye’nin İdlib kentinde yapılan doçka atışlarının sesleri sınıra sıfır noktadaki Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden duyuldu. Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Sınır Karakolu yakınlarında bulunan İdlib kırsalında çatışma çıktı. Sınırının diğer tarafından gelen doçka sesleri, Türkiye tarafındaki Reyhanlı ilçesi mahallelerinden de duyuldu. Çatışmanın hangi güçler arasında yaşandığı bilinmiyor.

Öte yandan Hatay’ın Reyhanlı ilçesi’ndeki Oğulpınar Hudut karakolundan Suriye tarafına doğru bir dakika süreyle ateş açıldı. Batı illerinden sevkedilen Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının konuşlandığı Oğulpınar karakolundan çoklu roketatarla yapılan ateş kısa süreli heyecan yarattı. Bu saatten sonra herhangi bir hareket gözlenmedi.