Gerici KADEM, kadınları "önce adam ol" sözleriyle savundu!

AKP Hükümetine olan yakınlığı ile bilinen  kadın örgütü Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) , Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Şubat 2015’de “İşsiz olan eşin karısını dövebileceğini” söyleyerek erkeği şiddete teşvik ettiği gerekçesiyle Kılıçdaroğlu hakkında, kadınlara yönelik açıklamaları nedeniyle “Suçu ve suçluyu övmek, suç işlemeye tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlarından cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulundu.... View Article

Gerici KADEM, kadınları

AKP Hükümetine olan yakınlığı ile bilinen  kadın örgütü Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) , Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Şubat 2015’de “İşsiz olan eşin karısını dövebileceğini” söyleyerek erkeği şiddete teşvik ettiği gerekçesiyle Kılıçdaroğlu hakkında, kadınlara yönelik açıklamaları nedeniyle “Suçu ve suçluyu övmek, suç işlemeye tahrik, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlarından cezalandırılması istemiyle suç duyurusunda bulundu.

KADEM Üyesi kadınlar , KADEM olarak kadınlara yöneltilen cinsiyetçi politik dili reddediyoruz diyerek basın açıklaması düzenlerken, kadınların taşıdığı ” Erkeksen öfkeni yen ! ” “Önce adam ol ! ” dövizleri kadın sorununa gericilerin bakış açısını bir kez daha gözler önüne serdi.