Emrah Serbes için istenen ceza belli oldu

İzmir'de aracıyla seyir halindeyken arkadan otomobillerine çarptığı aileden 3 kişinin ölümüne neden Emrah Serbes için 22.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Emrah Serbes için istenen ceza belli oldu

İzmir-Aydın otoyolunda, arkadan otomobillerine çarptığı Ayhan Özçelik , eşi Nilgün Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik’in ölümüne neden olan ve kazadan 6 gün sonra suçunu itiraf ederek, teslim olan yazar Emrah Serbes hakkında Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonrasında hazırlanan fezleke, İzmir’de iddianameye dönüştürüldü.

Serbes, bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkacak.

İddianamede, Emrah Serbes için ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmaktan’, 22.5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Bu arada Emrah Serbes ile aynı araçta olan ve ilk aşamada aracı kendisinin kullandığını iddia eden arkadaşı Kenan Doğru için de suç üstlenmekten 2 yıla kadar hapis cezası istendi. Davanın hangi mahkemede görüleceğinin daha sonra belli olacağı belirtildi.