Demirören hangi başarıdan bahsediyor: Her başarımızın ardında Erdoğan var

Demirören programa video ile bağlanarak "Federasyonun her başarısının arkasında Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsi desteği muhakkak vardır" dedi.

Demirören hangi başarıdan bahsediyor: Her başarımızın ardında Erdoğan var

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan NTV ve Ntvspor ortak yanınında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören programa video ile bağlanarak “Futbol Federasyonu Başkanı olarak bugüne kadar federasyonun her başarısının arkasında Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsi desteği muhakkak vardır” diyerek hangi başarı diye insanları Google’de arama yapmasına sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan NTV ve Ntvspor ortak yanınında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören programa video ile bağlanarak “Sayın Cumhurbaşkanımız Türk sporu için büyük bir şans. Hem futbola hem spora yaptıkları ortada” ifadelerini kullandı.İşte o açıklamalar;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Türk sporu için büyük bir şans. Hem futbola hem spora yaptıkları ortada. Futbol Federasyonu Başkanı olarak bugüne kadar federasyonun her başarısının arkasında Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsi desteği muhakkak vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde ve devletimizin garantörlüğünde 2024’ü muhakkak kazanacağımızı düşünüyorum. Çünkü Türkiye’nin futbola son birkaç senedir yaptığı yatırımı dünyada hiçbir ülke yapmadı. Yapamaz da… Türkiye’deki yeni statların yaş ortalamasına bakarsanız, 1.5 veya 2 yaş. Bu, Avrupa Şampiyonası için büyük ve önemli bir olay. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde bu şampiyonayı da alacağımızı düşünüyorum. Zaten Vodafone Park’a Süper Kupa finalini aldık. 2020 Şampiyonlar Ligi finaline adayız. İnşallah alacağız”