Çete reisi Sedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam...

Çete reisi Sedat Peker, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın kendisiyle ilgili iddiasına yanıt verdi.

Çete reisi Sedat Peker'den Fatih Altaylı'ya: Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in adamları tarafından yapıldığı iddia edilen ve Peker’in sosyal medya hesabından paylaşılan işkence videosunu köşesine taşıyan Habertürk yazarı Fatih Altaylı’ya, Peker’den yanıt geldi.

Yazısında Sedat Peker için “En havalı ‘baba’lardan Sedat Peker Antalya’da kaldığı otelden iç çamaşırlarıyla gözaltına alınırken çekilen görüntüler, hâlâ aklımdadır” ifadelerini kullanan Altaylı, Peker’in isminin son günlerde sıkça duyulmasına ilişkin “Yeni Türkiye de eskiyor demektir” yorumunda bulunmuştu.

Altaylı’nın o yazısına bugün Sedat Peker’den yanıt gecikmedi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Peker, ” Fatih Altaylı’nın görünürde ki saygıdeğer patronu Turgay Ciner Bey’in haricinde gizli patronlarına da hizmet ettiğini herhalde bilmeyenimiz yoktur” ifadelerini kullandı.

“Benim iç çamaşırlarımla gözaltına alındığım görüntülerden bahsetmişsin… Ne ben ne de TÜRKİYE’de hiç kimse böyle bir görüntüyü izlememiştir” diyen Peker, “Acaba sen yatak odama gizli kamera kuran fethullahçı polis müdürleriyle beraber mi izledin o görüntüleri ( öyle ya senden başka gören yok). Şahsıma yapılacak komplolarda her zaman görev aldın, gizli patronlarına hizmet ettin” diye yazdı.

“Seni öldürmemişsem…”

Peker sözlerinin devamında ise suç örgütü lideri olmadığını böyle ‘kanıtlamaya’ çalıştı:”Gençliğimin hücrelerde geçmesine sebep olanların başında gelmiş olmana rağmen halen daha hayattasın seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır? ”

http://gazetemanifesto.com/2017/10/01/fatih-altayli-sedat-pekerin-ic-camasirlariyla-gozaltisi-hala-aklimda-bugun-noktaya-gelindiyse/