Bir okulda daha haremlik selamlık kantin skandalı!

İstanbul Kartal’daki bir okulda kantinin ‘kızlar’ ve ‘erkekler’ olarak ayrılmasının ardından, Gaziantep’te benzer bir uygulamaya gidildiği öğrenildi. Dumlupınar Anadolu Lisesi’nde okul kantini kızlı-erkekli olarak ayrıldığı belirtildi.  Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, konuya ilişkin Odatv‘ye yaptığı açıklamasında “Tarafıma ulaşan öğrenci velileri konuyla ilgili rahatsızlıklarını belirttiler” diyerek şöyle devam etti: “Gaziantep eğitimde hepimizin bildiği üzere son... View Article

Bir okulda daha haremlik selamlık kantin skandalı!

İstanbul Kartal’daki bir okulda kantinin ‘kızlar’ ve ‘erkekler’ olarak ayrılmasının ardından, Gaziantep’te benzer bir uygulamaya gidildiği öğrenildi.

Dumlupınar Anadolu Lisesi’nde okul kantini kızlı-erkekli olarak ayrıldığı belirtildi.  Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, konuya ilişkin Odatv‘ye yaptığı açıklamasında “Tarafıma ulaşan öğrenci velileri konuyla ilgili rahatsızlıklarını belirttiler” diyerek şöyle devam etti:

“Gaziantep eğitimde hepimizin bildiği üzere son sıralarda. Eğitimin kalitesinin nasıl arttırılması gerektiği hususlarına kafa yormak yerine bu tür skandallara kafa yormak, Gaziantep’in önündeki en büyük engellerden birisidir. Bundan sonraki hedef yemekhaneyi ayırmak, ondan sonra da kızlı erkekli sınıfları ayırmaktır. Bir türlü içlerine sindiremedikleri karma eğitime ilmek ilmek darbe vurmaktır. Bu durumun kabul edilebilir bir yanı yoktur. Bu uygulamayı başlatan kişiler hakkında gerekli işlemler yapılmalıdır.”

İşte kantinden  fotoğraflar:

http://gazetemanifesto.com/2017/09/13/istanbulda-harem-selamlik-kantin-okul-yonetiminden-manifestoya-komik-aciklama/