Binali Yıldırım ABD'ye, Erdoğan Rusya'ya gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım’ın ABD’ye gideceği açıklanırken, Yıldırım’ın dönüşünden sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da 13 Kasım’da Rusya’yı ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyaretin nedenine ilişkin bir açıklama henüz  bulunmuyor. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, 2 Kasım’da yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir görüşmesi için hazırlıklar yapıldığını söylemişti. Erdoğan ve Putin... View Article

Binali Yıldırım ABD'ye, Erdoğan Rusya'ya gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım’ın ABD’ye gideceği açıklanırken, Yıldırım’ın dönüşünden sonra AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da 13 Kasım’da Rusya’yı ziyaret edeceği öğrenildi. Ziyaretin nedenine ilişkin bir açıklama henüz  bulunmuyor.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, 2 Kasım’da yaptığı açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir görüşmesi için hazırlıklar yapıldığını söylemişti.

Erdoğan ve Putin son olarak 28 Eylül’de Ankara’da bir araya gelmişti.

Başbakan Yıldırım ise 7-10 Kasım’da ABD’ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Yıldırım burada ABD Başkan Yardımcısı Pence ile görüşecek.