ABD'de ilkokula silahlı saldırı

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Tehama kentinde bulunan ilkokula silahlı saldırı düzenlendi. Yetkililer, üç kişinin öldürüldüğünü ve saldırganın polis tarafından öldürüldüğünü açıkladılar. Saldırıda öğrencilerin de yaralandığı belirtildi. Saldırgan ise olay yerinde vurularak etkisiz hale getirildi. Tehama Şerif Yardımcısı Phil Johnston, polis memurlarının Rancho Tehama Rezervi’ndeki okul çevresinde en az beş olay mahalinde soruşturma başlattığını söyledi. Corning Birliği... View Article

ABD'de ilkokula silahlı saldırı

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Tehama kentinde bulunan ilkokula silahlı saldırı düzenlendi.

Yetkililer, üç kişinin öldürüldüğünü ve saldırganın polis tarafından öldürüldüğünü açıkladılar. Saldırıda öğrencilerin de yaralandığı belirtildi. Saldırgan ise olay yerinde vurularak etkisiz hale getirildi.

Tehama Şerif Yardımcısı Phil Johnston, polis memurlarının Rancho Tehama Rezervi’ndeki okul çevresinde en az beş olay mahalinde soruşturma başlattığını söyledi.

Corning Birliği İlköğretim Okulu müdür yardımcısı Jeanine Quist, okulda kimsenin öldürülmediğini, ancak bir kaç öğrencinin vurularak yaralandığını söyledi.