ABD Dışişleri : Vize kararı bizimle ve Beyaz Saray'la koordinasyon içinde alındı

ABD Dışişleri Sözcüsü, “Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradık” dedi. ABD Dışişleri Sözcüsü, “Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradık. Vize kararı bizimle ve Beyaz Saray’la koordinasyon içinde alındı” dedi. ABD ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesinin Türkiye’nin tavrına bağlı olduğunu söyleyen Sözcü, “Tutuklanan çalışanımızın serbest bırakılması ilişkilerin düzelmesi için iyi bir başlangıç... View Article

ABD Dışişleri : Vize kararı bizimle ve Beyaz Saray'la koordinasyon içinde alındı

ABD Dışişleri Sözcüsü, “Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradık” dedi.

ABD Dışişleri Sözcüsü, “Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırıklığına uğradık. Vize kararı bizimle ve Beyaz Saray’la koordinasyon içinde alındı” dedi.

ABD ile Türkiye arasındaki ilişkilerin düzelmesinin Türkiye’nin tavrına bağlı olduğunu söyleyen Sözcü, “Tutuklanan çalışanımızın serbest bırakılması ilişkilerin düzelmesi için iyi bir başlangıç olur” dedi.

ABD Dışişleri Sözcüsü ayrıca, “John Bass’ın Türkiye’de görev yapmasından gurur duyduk, kendisi başarılı bir diplomattır” ifadesini kullandı.