Yeni 'Hocaefendi' Cübbeli Ahmet mi?

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Yenikapı mitinginde gerici cemaat lideri “Cübbeli Ahmet Hoca” ile samimi biçimde tokalaştı.

Yeni 'Hocaefendi' Cübbeli Ahmet mi?

Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan gerici cemaat lideri Ahmet Mahmut Ünlü ile ‘samimi’ fotoğrafı gözlerden kaçmadı.

Dün İstanbul Yenikapı’daki mitingde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da konuşma yaptı. Yaklaşık 9 dakika süren konuşmasında siyasi söylemlerden kaçınmadığı görülen Akar’ın, bu süre içinde 38 kez “Sağol” dediği belirlenmişti.

Kuvvet komutanlarıyla birlikte mitinge katılan Hulusi Akar’ın konuşmasının yanı sıra İsmailağa Cemaati’nin önde gelen ismi “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü fotoğrafı dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraf sonrası tepkilerin ortaklaştığı soru “Yeni Hocaefendi Cübbeli Ahmet mi?” oldu.

Sosyal medyada büyük tepki çeken bu selamlaşma, “Cübbeli Ahmet Hoca”nın resmi Facebook hesabında da, “Cübbeli Ahmet Hocamız Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar Paşamız ile Selamlaştı” ifadeleriyle paylaşıldı.