Uşak'ta korkunç iş cinayeti: Kadın işçi saçlarını makineye kaptırdı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde iplik üretimi yapan bir tekstil firmasında çalışan Sevim Kardeş (55) isimli kadın işçi, saçlarını hallaç makinesine kaptırarak feci şekilde hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; pamuğun işlenerek ipliğe dönüşmesi esnasında kullanılan hallaç makinesinin temizliğini yapan Sevim Kardeş, bu esnada makinenin çalışıyor olması nedeniyle makineye önce saçını kaptırdıktan sonra, kafasını da hallaç makinesine... View Article

Uşak'ta korkunç iş cinayeti: Kadın işçi saçlarını makineye kaptırdı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde iplik üretimi yapan bir tekstil firmasında çalışan Sevim Kardeş (55) isimli kadın işçi, saçlarını hallaç makinesine kaptırarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; pamuğun işlenerek ipliğe dönüşmesi esnasında kullanılan hallaç makinesinin temizliğini yapan Sevim Kardeş, bu esnada makinenin çalışıyor olması nedeniyle makineye önce saçını kaptırdıktan sonra, kafasını da hallaç makinesine kaptırarak feci bir şekilde can verdi.

uşak

55 yaşındaki işçi Kardeş’in ölümünün üzerine, jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesiyle başlatılan soruşturmanın ardından fabrikada üretim durduruldu.