Üniversitelerde Newroz müdahalesi

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi’nde yapılan Newroz etkinliğine polis saldırdı. Kampüse giren polis, halay çekerek Newroz’u kutlayan öğrencilere müdahale etti. Okulun kantine kadar giren polislerin öğrencileri gözaltına aldığı bildirildi. Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde de newroz kutlamak isteyen öğrencilere, polis izin vermedi. Polisler, “Bu şekilde devam etmez, eğer ederse gereğini yapacağız” diyerek TOMA ile müdahale için... View Article

Üniversitelerde Newroz müdahalesi

Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi’nde yapılan Newroz etkinliğine polis saldırdı. Kampüse giren polis, halay çekerek Newroz’u kutlayan öğrencilere müdahale etti. Okulun kantine kadar giren polislerin öğrencileri gözaltına aldığı bildirildi.

newroz cebeci

Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde de newroz kutlamak isteyen öğrencilere, polis izin vermedi. Polisler, “Bu şekilde devam etmez, eğer ederse gereğini yapacağız” diyerek TOMA ile müdahale için hazırlık yaptı. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale etmeye hazırlandığı eylemde Polisin dağılmadığınız takdirde zorla dağıtılacaksınız uyarı üzerine öğrenciler kutlamalarını tamamlayarak dağıldı.

newroz