Gençlik mezuniyet balosu 'batağında'

Sapıklıklarıyla gündemden düşmeyen Yeni Akit gazetesi yine şaşırtmadı.

Gençlik mezuniyet balosu 'batağında'

Sapıklıklarıyla gündemden düşmeyen Yeni Akit gazetesi yine şaşırtmadı. Kadınların kafaları dışında her yerini buzlayarak ahlak bekçiliği yapan gazete bugün de bir yazarının kadın sporcular hakkında yazdığı yazı ile gündemde. Ancak Yeni Akit’in garip anlayışı bunlarla da bitmiyor.

Bugün gazetede “Üniversitede balo skandalı” başlıklı haber Türkiye’nin geleceğine yön verecek üniversiteli gençler mezuniyet baloları adı altında alkole teşvik edilerek zehirlenmeye devam ediyor iddiasıyla çıktı.

Haber şu şekilde devam ediyor;

ürkiye’nin en saygın ve köklü üniversitelerinden olan İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin ismi, içkili korsan bir mezuniyet balosuyla kirletilmeye çalışıldı. Üniversite senatosunun izni ve onayı alınmadan düzenlenilmeye çalışılan korsan baloda İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin amblemi kullanılarak, sanki üniversite tarafından düzenleniyormuş algısı oluşturulmaya çabalandı. Korsan balonun tanıtım afişinde sınırsız alkollü içecek vurgusunun sürekli yapılması dikkat çekti. Akit’e konuşan İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Özgür Cengel, “Bu korsan partinin üniversitemiz ile hiçbir ilgisi yok. Kati suretle üniversite yönetimi böyle alkollü bir baloya izin vermemiştir. Vermemiz de mümkün değildir” şeklinde konuştu. Cenger, sorumlular hakkında işlem başlatılacağını vurguladı.