Fuat Avni: Erdoğan gizli silahlı yapı kurdurdu, özel harpçiler cihadçılara eğitim verdi

AKP ve Erdoğan’a dair iddialarda bulunan sosyal medya fenomeni Fuat Avni, Erdoğan’ın TSK’dan emekli edilen General Adnan Tanrıverdi’ye, kirli işleri için gizli bir silahlı yapı kurdurduğunu öne sürdü. Avni, yüksek ücretler karşılığında emekliliğe ikna edilen bazı özel harpçi subay ve astsubayların, IŞİD ve benzeri cihadçı örgütleri eğitmek üzere sözkonusu gizli silahlı yapıda görev aldığını, AKP... View Article

Fuat Avni: Erdoğan gizli silahlı yapı kurdurdu, özel harpçiler cihadçılara eğitim verdi

AKP ve Erdoğan’a dair iddialarda bulunan sosyal medya fenomeni Fuat Avni, Erdoğan’ın TSK’dan emekli edilen General Adnan Tanrıverdi’ye, kirli işleri için gizli bir silahlı yapı kurdurduğunu öne sürdü. Avni, yüksek ücretler karşılığında emekliliğe ikna edilen bazı özel harpçi subay ve astsubayların, IŞİD ve benzeri cihadçı örgütleri eğitmek üzere sözkonusu gizli silahlı yapıda görev aldığını, AKP Gençlik Kolları ve Osmanlı Ocakları’ndan ‘temin’ edilen elemanların da Tanrıverdi’nin başkanı olduğu savunma şirketi SADAT’ın ‘gizli’ kamplarında eğitim gördüğünü yazdı.

Fuat Avni’nin paylaşımları şu şekilde:

1. Narsist, askere, polise kirli işlerini yaptıramayacağını bildiğinden gizli silahlı bir yapı kurdu.

2. Narsist’in kurdurduğu gizli silahlı yapının başında 28 Şubat’ta TSK’dan emekli edilen Generel Adnan Tanrıverdi var.

3. Tanrıverdi, Narsist’e ‘Bize imkan sağlayın, sizi her şart altında koruruz’ deyince birlikte çalışmaya başladılar.

4. Emekli General Tanrıverdi Narsist’in emriyle öncelikle legal görünümlü illegal bir güvenlik şirketi kurdu.

5. Narsist, Tanrıverdi’ye ‘Para konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Örtülü ödenek emrinizde’ dedi. Milletin parası illegalitenin emrinde.

6.Tanrıverdi bazı özel harpçi subay ve astsubaylardan TSK’dan emekli olmalarını ya da istifa etmelerini istedi. Bir kısmı teklifi kabul etti.

7.Teklifi kabul edenler yüksek maaşlarla SADAT adlı güvenlik şirketinde göreve başladı. Sonu çok kötü bitecek bir serüven.

8. SADAT kamplarında, İŞİD ve türevlerine gayrı nizami harp eğitimi verildi. Tanrıverdi başlangıçta Fidan’dan da destek aldı.

9. IŞİD’çi teröristlerin eğitildiği bilgisi batılı istihbarat teşkilatlarının eline geçince eğitimler donduruldu.

10. SADAT kampları boş durmuyor. Narsist’in gizli silahlı yapısı kamplarda eğitilmeye devam ediliyor.

11. Tanrıverdi’nin eleman kaynağı AKP Gençlik Kolları ve Osmanlı Ocakları. Nerede işsiz, güçsüz, problemli genç varsa bu kamplarda.

12.Tanrıverdi ve ekibi, Narsist’in emriyle Türkiye’de ve yurt dışında kanlı eylemlerde kullanılmak üzere hasta ruhlu tetikçiler yetiştiriyor.

13. Hitler’in SA ordusunu kurarken kullandığı kirli yöntemleri kopyalıyorlar. Öldürüleceklerin listesi tutuluyor.

14. Türkiye’deki muhtemel iç savaşın taşları döşeniyor. ‘Yeni Türkiye’ eskinin Yeşil’ine benzeyen adamlara kurdurulacak.

15. Yurt içinde ve gerekirse yurt dışında kahve-bar taramayı, bombalama yapmayı, suikastler gerçekleştirmeyi görev edinmişler.

16. Narsist, bu yapıyı gerekirse Türk Silahlı Kuvvetleri’ne alternatif olarak kullanmayı planlıyor. Korkuları paranoyaya dönüşmüş durumda.

17. Narsist’e boyun eğmeyen veya sesini yükselten kişi ve kuruluşlar yargılanmakla kalmayacak, bu gizli silahlı yapının hedefi olacak.

18.Gizli silahlı yapı kendini gizli sansın ama her adımları biliniyor. Hepsi kayıt altında. Tüm dünya arşivlemiş vaziyette. Kurtuluşları yok.