Esad'la Putin telefonla görüştü: “Siyasi süreç hızlanacak”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devleti’nin kazandığı Halep zaferi sonrasında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı arayarak tebriklerini iletti. Suriye resmi haber ajansı SANA’nın haberine göre Beşar Esad’la telefonla konuşan Vladimir Putin, Halep zaferinin artık Suriye’deki siyasi düğümü çözeceğini ve bundan böyle siyasi süreçlerdeki belirsizliklerin daha hızlı ortadan kaldırılacağını belirtti. Gerçekleşen telefon görüşmesinde bu zamana... View Article

Esad'la Putin telefonla görüştü: “Siyasi süreç hızlanacak”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devleti’nin kazandığı Halep zaferi sonrasında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ı arayarak tebriklerini iletti.

Suriye resmi haber ajansı SANA’nın haberine göre Beşar Esad’la telefonla konuşan Vladimir Putin, Halep zaferinin artık Suriye’deki siyasi düğümü çözeceğini ve bundan böyle siyasi süreçlerdeki belirsizliklerin daha hızlı ortadan kaldırılacağını belirtti. Gerçekleşen telefon görüşmesinde bu zamana kadar siyasi sürecin örülmesini engelleyen birçok tarafın bundan böyle taviz vermek zorunda kalacağı ifade edildi.